Lemaradtál a karácsonyi különkiadásunkról? Sebaj, itt tudod bepótolni!

Így, az év végén igencsak nagy fába vágtuk a fejszénként, mivel nem kevesebb mint egy hét részből álló interjúsorozattal leptük meg Olvasóinkat a karácsonyi ünnepek alkalmából, és ígéretünkhöz híven itt a cikk, amin keresztül minden egyes rész elérhető.

page_6.jpg

Most, hogy már valószínűleg a legtöbben túlvannak a hal, a pulyka, a bejgli és az egyéb karácsonyi finomságok által okozott kajakómán, itt a kínálkozó lehetőség a Braking News Motorsport „Karácsonyi különkiadás 2018” címen futott interjúsorozatának felelevenítésére vagy éppen bepótlására.

Mint az ismeretes, egy igencsak ambiciózus kihívás elé állítottuk magunkat a karácsonyi forgatagban, ugyanis Olvasóinknak karácsony alkalmából egy hétrészes interjúsorozattal kedveskedtünk, aminek révén igyekeztünk feleleveníteni a WTCR és a TCR Európa-kupa 2018-as szezonjának legfőbb történéseit. A kihívás többnyire sikeresnek bizonyult, így diktafonvégre kaptuk Jedlóczky L. Márkot, Ficza Ferencet, Szabó Zsoltit, Nagy Norbit, Nagy Danit, Tassi Attilát és végül a magyar Eurosport kommentátorát, Lantos Andrást.

Az interjúkat pedig az alábbi linkgyűjteményben lehet elérni, közlési sorrend szerint:

Interjúalanyainknak még egyszer nagyon szépen köszönjük a közreműködést!

Nyitókép: FIA WTCR Media, TCR Europe Media, motorsportfanatics.com

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3814516398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása