WTCR: „Michelisz Norbi volt az egyik legbalszerencsésebb 2018-ban” – Lanti
Karácsonyi különkiadás 2018 - Exkluzív interjú Lantos Andrással

Lantos András úgy véli, hogy Michelisz Norbi idén a WTCR-ben nem csak a hyundaiosok közül volt az egyik, ha nem a legbalszerencsésebb, hanem a komplett mezőnyben is. A magyar Eurosport kommentátora kérdésünkre többek között elemezte a Zengő Motorsport helyzetét, a többi magyar pilóta idei teljesítményét, szóba kerültek a 2019-es szabálymódosítások, végül pedig azt is elárulta, hogy örül a régi motorosok visszatérésének, de szívesen látna új fiatal tehetségeket is.

18447355_1451282794933494_1548638067403743009_n.jpg

2018-ban egy egyedülálló interjúcsomaggal ajándékozza meg Olvasóit a Braking News Motorsport a karácsonyi ünnepek alkalmából, aminek keretében szinte valamennyi, nemzetközi szinten is megfordult honfitársunk szemszögéből tekintünk vissza elsősorban az év magyar vonatkozású túraautós sikereire, valamint az egyéb történésekre. Sorozatunk hetedik és egyben utolsó részében Lantos Andrással, a magyar Eurosport szakkommentátorával és a WTCBlog.hu szerzőjével beszélgettünk.

Tekintettel arra, hogy közel háromnegyedórás lett az interjú, úgy döntöttünk, hogy podcast formátumban tesszük közzé. Az interjú december 14-én került rögzítésre, így az abban elhangzó információk az akkori állapotoknak felelnek meg.

Nyitókép: WTC Blog / Facebook

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1114509678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása