Joker-kör podcast: Milyen fizikumra van szüksége egy autóversenyzőnek?
Karanténinterjú Szabó Zsolt Dáviddal

Szabó Zsolt Dáviddal beszélgettünk a mostani rendkívüli helyzet mellett a szimulátorversenyzésről, a Hungaroring E-Sport Bajnokságról, valamint annak fizikai követelményeiről is szó esett.

2019-2019_barcelona_friday---2019_eur_barcelona_67_zsolt_david_szabo_23.jpg

Néhány héttel ezelőtt indítottuk el podcast rovatunkat, a Joker-kört, melynek második adásában Szabó Zsolt Dávid volt a vendégünk az online éterben.

A M1RA versenyzője, mint arról beszámoltunk, május 10-én, vasárnap Matics Zsolttal, a Fit4Race alapítójával elindítja az Eddz velünk! programot. Ennek vonatkozásában beszélgettünk arról, hogy a Hungaroring E-Sport Bajnokság végső, fizikai felmérésénél milyen követelményeknek kell megfelelni, és mit segít ebben az online edzéssorozat.

2019-2019_barcelona_friday---2019_eur_barcelona_67_zsolt_david_szabo_44_2.jpg

Magát a Hungaroring E-Sport Bajnokságot is kiveséztük, valamint a szimulátorversenyzés és a valóság közötti összefüggéseket is körbejártuk. Emellett azt is elárulta, hogyan alakultak 2020-as tervei, és erre milyen hatással volt a koronavírus.

Adásunk a YouTube-on elérhető:

Az ősszel készült interjúsorozat részei itt olvashatóak vissza:

Fotó: TCR Europe Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2715675794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kéki béla 2020.05.10. 17:42:51

Azért Ferjáncz Attilával a múltban, ez egy elég necces kérdés :DDD
(gyk: finoman szólva nem volt egy sportos alkat :) )

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása