Mozogj Szabó Zsolttal!

A Hungaroring E-Sport Bajnokság végső követelményeire való tekintettel online edzéssorozatot indít Szabó Zsolt Dávid – és ami sokak számára jó hír, nem csak a tehetségkutató szimulátorbajnokságban indulók mozgathatják át magukat a magyar túraautóssal.

szabo_zsolt_2_2.JPG

Néhány héttel ezelőtt indult el a M1RA és a Hungaroring szervezésében a Hungaroring E-Sport Bajnokság, melynek keretében utódját keresi a világkupagyőztes Michelisz Norbert. A fődíj egy teljes évre szóló versenyzési lehetőség 2021-re, ehhez azonban nem elegendő a virtuális versenypályákon jól szerepelni.

Mint az a korábban megjelent sajtóközleményben is olvasható,

„az öt fordulóból álló online szezon végén az öt legtöbb pontot elérő versenyző elméleti és fizikai felmérésen vehet részt a M1RA szervezésében. Közülük a Michelisz Norbert vezetésével meghozott szakmai döntés alapján a legfelkészültebb kapja meg a teljes szezonos versenyzési lehetőséget”.

Utóbbi feltétel teljesítéséhez tálcán nyújt egy kiváló lehetőséget a M1RA-s Szabó Zsolt Dávid a Fit4Race alapítója, Matics Zsolt közreműködésével elindítja az Eddz velünk! programot. Az online edzéssorozat helyszíne a Zoom alkalmazás lesz, az első alkalomra pedig május 10-én, vasárnap 10 órakor kerül sor. A jó hír pedig az, hogy BÁRKI részt vehet az edzéseken.

Szabó Zsolt

most hétvégén a kertben motoroztam DE május 23-án reményeim szer... int már a brnoi versenypályan fogok körözni, igaz csak virtuálisan . Összemérem tudásomat @sebestyenpeti - vel az STG! Kupa keretein belül.

Hogy miként pattant ki ez az ötlet Szabó fejéből, milyen gyakorlatokkal mozgatja át az érdeklődőket, az a Joker-kör c. podcastünk hamarosan megjelenő második adásából kiderül, melynek vendég a korábbi ETCC-futamgyőztes és WTCR-induló. Nem utolsó sorban arra is kitér, hogy anno ő milyen fizikai állapotfelmérésen esett át, amikor évekkel ezelőtt a B3 Racing tehetségkutatójában vett részt – és ennek nyomán mi várhat majd a Michelisz-féle tehetségkutató finalistáira.

Instagram-oldalán pedig már némi ízelítőt is megosztott a leendő edzésekből:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

SZABO ZSOLT DAVID #67 (@zs_szabo66) által megosztott bejegyzés,

Fotó: Szabó Zsolt Média

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4015672510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása