Szujó Michelisz oldalán tér vissza az éterbe

Jól ismert hangok csendülnek fel a Hungaroring E-Sport Bajnoksága közvetítéseiben: Szujó Zoltán és Michelisz Norbert lesznek a kommentátorok – derült ki a M1RA szerdai közleményéből.

img_8482.jpg

Már javában zajik a Hungaroring E-Sport Bajnokság előselejtezője, eddig több mint 1800-an teljesítettek mért kört annak reményében, hogy bekerülnek azon 24 versenyző közé, akik rajthoz állhatnak az első, hungaroringi fordulón – amit április 30-án rendeznek –, hogy megkezdhessék a profi autóversenyzői karrier felé vezető kalandjukat, hiszen a fődíj birtokosa 2021-ben egy hazai vagy nemzetközi gyorsasági autós bajnokságban teljes évet teljesíthet.

A M1RA és a Hungaroring szerdán újabb közös közleményt adott ki, melyben bejelentették, hogy a Hungaroring E-Sport Bajnokság vezető kommentátora Szujó Zoltán, szakkommentátor pedig Michelisz Norbert lesz, hogy a résztvevők megtapasztalhassák, hogy milyen érzés, amikor profi kommentátor közvetíti a versenyeiket.

„Nagyon készülök a visszatérésre, lelkesen elemzem a különböző szimulátorversenyek közvetítéseit, hogy milyen képi információk jelennek meg a képernyőn, és mire hogyan érdemes reagálni. Az e-sportban ugyanúgy megvannak az akciók, a csaták, a drámák, mint akár a Formula–1-ben, úgyhogy remélhetőleg hasonló élményt adunk majd a közvetítéssel a nézőknek. Különleges szakmai kihívás lesz, mert a #maradjotthon jegyében a közvetítés rendezője Németországban, Michelisz Norbi a pécsi otthonában, én pedig Budapest agglomerációjában, a dolgozóasztalom mögött ülök majd a közvetítés alatt. Norbival sok műsorban dolgoztunk együtt korábban, de eddig talán csak egyszer adatott meg, hogy együtt közvetítettünk élőben. Örülök, hogy most folytathatjuk” – nyilatkozta a felkérés kapcsán Szujó, aki éveken át Formula–1-et közvetített, amíg tavaly májusban nem váltak külön az útjai az MTVA-val. A konflikus hónapokkal később bocsánatkéréssel zárult a sportkommentátor részéről, miközben az RTL Klub Dakar-, valamint a TV2 Formula–E-magazinjában is felbukkant, utóbbiban házigazdaként.

Michelisz hozzátette, egészen közeli a kapcsolatuk Szujóval: „Zolival nemcsak a Formula–1-es közvetítésekből ismerjük egymást, hanem magánemberként is jó a kapcsolatunk. Mivel a családja Baranya megyéhez kötődik, barátilag is szoktunk találkozni, amikor látogatóba érkezik a környékre. Biztos vagyok benne, hogy a hangja és egyedi stílusa sokat adhat hozzá a Hungaroring E-Sport Bajnoksághoz. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz más ezeket a versenyeket közvetíteni, mint az F1-es futamokat, de az biztos, hogy ugyanolyan felkészült szeretnék lenni. Egyrészt azért tervezek jobban megismerkedni az indulókkal, hogy tudjunk beszélni róluk a közvetítésben, másrészt azért is, mert a mezőnyben ott lesz az a valaki, aki a végén megkapja az esélyt, hogy egy teljes szezont versenyezzen a M1RA-ban 2021-ben” – mondta.

A bajnokság lebonyolításáról ITT, annak jótékony kezdeményezéséről és csapatairól pedig ITT olvashat.

Fotó: M1RA sajtóközlemény

Írta: Braking News Motorsport

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3015611690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása