Szujó Zoltán újra az éterben – ezúttal a TV2-n

Az egykori Formula–1-es kommentátor a TV2 újonnan induló Formula–E-s magazinműsorában kap szerepet.

img_8271.JPG

Mint arról korábban megannyi alkalommal beszámoltunk, tavaly májusban, a Spanyol Nagydíj hétvégéjén távozott az MTVA-tól és a Formula–1-es közegből Szujó Zoltán, ugyanis összetűzésbe keveredett munkaadójával egy helyszíni kitelepülés során – már sokadik alkalommal – felmerült hanghiba miatt.

A felek viharos szakítását követően Szujót sokáig főként rendezvények moderátoraként és sportesemények helyszíni szpíkereként láthattuk viszont, majd január elején, az RTL Klub Dakar-összefoglalójának egyes adásában feltűnve tért vissza a képernyőkre. A 42 éves sportriporter nemrégiben az M4 Sport élő adásában kért bocsánatot a sportcsatornától, most pedig egy újabb bejelentéssel irányította magára a figyelmet.

Az Instagram- és a Twitter-oldalán jelent meg a hír, miszerint Szujó most vasárnaptól közreműködik a TV2 új műsorában, a Formula–E eseményeit összefoglaló magazinműsorban.

„BREAKING NEWS: Örömmel jelentem be, hogy hosszas előkészítés után most vasárnap 12:40-kor a TV2-n elindul a Formula–E-magazin, amely a Formula–E bajnokság eseményeit mutatja be, és amelynek én leszek a házigazdája” – olvasható a bejegyzésben.

Egyelőre nem tudni, hogy a bejelentés egyet jelent-e azzal, hogy rövidesen a Formula–E közvetítési jogai is a kereskedelmi csatornához vándorolnak-e. Mindenesetre Magyarországon először a DIGI Sport tűzte műsorra az elektromos széria versenyeit, 2017 decembere óta azonban az Eurosport csatornáin sugározzák, Várhegyi Ferenc és/vagy Vörös Csaba tolmácsolásában.

Fotó: Kováts Olivér / Braking News Motorsport

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9315460482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása