Élő adásban kért elnézést az M4 Sporttól Szujó Zoltán

Váratlan fordulat az M4 Sport és Szujó Zoltán közös történetében: a sportriporter elnézést kért a csatornától annak reggeli sporthíradójában.

d64a2027.jpg

Mint az ismert, Szujó Zoltán 2019 májusában távozott az M4 Sporttól, valamint 18 év után a Formula–1-től. A szakítást a kommentátor azzal magyarázta, hogy a sportcsatorna már három éve tudatosan dolgozik az F1-es közvetítések leépítésén – erre hivatkozott azon hanghiba kapcsán is, ami miatt Wéber Gáborral együtt haza kellett utazniuk a Spanyol Nagydíj helyszínéről –, míg az M4 Sport szerződésszegéssel indokolta Szujó menesztését.

Az autósporttól azonban nem szakadt el teljesen, mint mondta, Palkovics László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium vezető minisztere felkérte arra, hogy működjön közre a magyarországi autó-motorsport fejlesztési stratégiájának megalkotásában. „Ez egy rendkívül megtisztelő feladat, ahhoz, hogy ez a stratégia jó irányba menjen és megvalósuljon, összefogásra van szükség” – tette hozzá Szujó.

A történtek után sokaknak már az meglepő volt, hogy Szujót behívták az M4 Sport reggeli sporthíradójába – a 42 éves sportriporter pedig még elnézést is kért az M4 Sporttól: „Sok szereplője van ennek a területnek, létesítmények vezetői, a versenyzők, a szövetségek. Nem lenne hiteles, ha összefogásra szólítanék fel úgy, hogy az én szakmai életemben is vannak elvarratlan szálak, kibeszéletlen konfliktusok. Hiszek a párbeszéd erejében, de volt időszak, amikor nem voltam alkalmas egy ilyen párbeszédre,

úgyhogy most szeretném megragadni az alkalmat, hogy ha bárkit megbántottam az M4 Sportnál, amelyet Székely Dávid csatornaigazgató vezet, illetve a közmédiánál, akkor elnézést kérek.

Van egy ügy, amely számomra is nagyon fontos, nem szeretnék akadálya lenni annak, hogy ez az ügy eljusson a nyilvánossághoz, hiszen az M4 Sport rendkívül fontos abban, hogy az autósport világának híreit a nézők elé tárja. Azért itt Michelisz Norbertek, Kiss Norbertek szólalnak meg hétvégéről hétvégére, magas szintű szakmai munka folyik” – mondta Szujó Zoltán, aki nemrégiben még az RTL Klub Dakar-összefoglalóiban bukkant fel pár adás erejéig, illetve számos esemény házigazdájaként, valamint moderátoraként is megfordult, továbbá a kamion-Eb és a Red Bull Air Race helyszíni szpíkere is volt többek között.

Szujó hozzátette, hogy számára a spanyol hétvége olyan volt, mint egy autóversenyző esetében egy banális hiba.

A beszélgetés lényegi része az M4 Sport Facebook-oldalára is felkerült, a teljes anyagot az m4sport.hu-n tették közzé:

Security Check Required

null

Fotó: Hungaroring média

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2215420958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása