Kétmillió forinttal támogatják Micheliszék a távoktatást
Gyönyörű autókat felvonultatva bemutatkoztak a Hungaroring E-sport Bajnokság csapatai is

Néhány nappal a virtuális szezon kezdete előtt bemutatkoztak a korábban beharangozott Hungaroring E-sport Bajnokság csapatai, emellett annak jótékony célját is bejelentették.

unnamed_26.jpg

Mint arról már napokkal ezelőtt beszámoltunk, Hungaroring E-sport Bajnokság néven közös szimulátorbajnokságot szervez a M1RA és a Hungaroring, melynek fődíja értelmében valaki 2021-től éles körülmények között, valamelyik országos vagy nemzetközi gyorsasági autós bajnokságban bizonyíthat, ezzel Michelisz Norbert nyomdokaiba lépve.

A tavalyi világkupagyőztes szakmai szerepvállalásával meghirdetett online bajnokságban hat négyautós csapat fog szerepelni: a Team Simple, a Team NÚSZ, a Team #mentsdegyszerűen, a Team OMV Maxxmotion, a Team PCTrade Systems és a Team Hungaroring – derült ki a M1RA szerda délelőtti közleményéből. A támogatói körből összeállt alakulatok festéseit is bemutatták:

Michelisz Norbert

Bemutatkoznak a Hungaroring E-sport Bajnokság csapatai: - a Team Hun... garoring - a Team Simple - a Team NÚSZ - a Team # mentsdegyszerűen - a Team OMV Maxxmotion - a Team PCTrade Systems Hogy tetszenek az autók?:) See More Hungaroring OMV Filling Stations SimplePay Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt.

A Hungaroring E-sport Bajnokság komoly szerepet tölt be egy nemes célt szolgáló misszióban is: bejelentették, hogy Micheliszék kétmillió forinttal támogatják a koronavírus-járvány miatt elrendelt digitális oktatás sikerességét. Az összegből a Kecskeméti Szakképzési Centrum Gáspár András Szakgimnáziuma és Szakiskolája tanárait és tanulóit segítik, akik egy digitális tananyagot tartalmazó szoftver segítségével ezernél is több, animációkkal bővített leckéhez férnek hozzá a gépjármű-mechatronikai képzésben.

„Sokat köszönhetek a szerelőknek, akik az autóimat felkészítve vigyáztak rám az évek során, és versenyzőként kiemelten fontos nekem, hogy profin értsék a dolgukat. Éppen ezért a M1RA gyakornoki programjában már eddig is segítettük a tanulók fejlődését, de a járvány miatt szükségszerűen bevezetett távoktatás pont az olyan gyakorlatorientált területeken okoz extra kihívásokat, mint az autószerelők képzése. Hiszem, hogy az egész magyar autósport és járműipar érdeke, hogy a szakgimnáziumokban tanuló diákok oktatásába fektessünk, és örülök, hogy a bajnokság támogatóinak segítségével ebben a nehéz helyzetben szó szerint házhoz tudjuk vinni az ipari követelményeknek megfelelő tudásanyagot” – idézi a közlemény Michelisz Norbert gondolatait.

img_5455.jpg

Fotó: Kováts Olivér

Gubán Gyula, a KSZC Gáspár András Szakgimnázium és Szakiskola igazgatója így fogadta a jótékony kezdeményezést: „Szakmai tantárgyakat oktató tanáraink tapasztalatát tolmácsolom, amikor azt mondom, hogy nagy segítség a digitális oktatási licence beszerzése. Tudásmélyítő animációs bemutatókkal ismertethetjük meg általa az autók működését és a szerszámok helyes használatát a diákokkal. Most, hogy a műhelygyakorlatok megtartására nincsen lehetőség, ez a legjobb módszer a gyakorlati ismeretek átadására, hiszen a szimulációkkal a különböző mérések is elsajátíthatók otthon. A szoftver minden platformon működik, okostelefonon, tableten és számítógépen egyaránt. Biztos vagyok benne, hogy a diákok is élvezik majd a 21. századi, látványos útmutatókat” – mondta.

A Hungaroring E-sport Bajnokságában minden itthon élő és határon túli magyar részt vehet, aki rendelkezik a RaceRoom játékával, méghozzá teljesen ingyenesen. A regisztrációval kapcsolatos részletek a M1RA weboldalán érhetőek el.

Fotó: M1RA sajtóközlemény

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr615598670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása