F1: Így szól a 2020-as Williams – videó

Sikeresen beröffentette idei versenygépét a Formula–1 sereghajtó csapata, nagy az öröm a Williamsnél.

dsc_2785.jpg

Oxfordshire-i központjában izzította be 2020-as autóját a Williams – a nagy pillanatnál a csapattagok mellett még Sir Frank Williams alapító és csapatfőnök is jelen volt. Erről egy videót is megosztott Twitter-oldalán:

ROKiT WILLIAMS RACING on Twitter

Who else is fired up for the 2020 season? � https://t.co/9eW4ylMU5J

Ez a momentum a Williamsnél különösen meghatározó, mivel a grove-i együttes tavaly megcsúszott autója építésével, így a barcelonai teszten is csak két és fél nap után tudott pályára merészkedni. A folytatás sem bizonyult jobbnak: egyetlen ponttal és a konstruktőri tabella alján zárta az évet az egykor patinás csapat.

FW43-as kódjelű gépéről február 17-én, online bemutató keretében rántja le a leplet a Williams, két nappal az előszezoni tesztek kezdete előtt.

Idén George Russell mellett az újonc Nicholas Latifi erősíti a Williamst, a kanadai versenyző tavaly második lett a Formula–2-ben. A kispadon pedig dupla ennyi pilótának szorított helyet a csapat: Jamie Chadwicknek, Dan Ticktumnak, Roy Nissanynak, valamint a legutóbb, a Renault-tól elcsábított Jack Aitkennek.

Korábban a Mercedes, a McLaren, a Ferrari és a Renault örökítette meg az első beindítás másodperceit.

Fotó: Hungaroring média

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr7715461536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása