Magyarországon is közvetíteni fogják az Extreme–E-t!

Az Extreme–E sajtóirodája hétfőn bejelentette, az idén induló elektromos tereprali-sorozat a TV2-n, a Spíler TV csatornáin és Szujó Zoltánnal jut el a magyar nézőkhöz.

extreme_charly_saturday_069-2048x2048.jpg

Alig több mint egy hónapot kell már csak várni arra, hogy elrajtoljon az Extreme–E első szezonja, melynek mezőnyébe Jenson Button, Lewis Hamilton és Nico Rosberg is csapatot ad. Button mellett ráadásul olyan versenyzők indulnak, mint Carlos Sainz, Sébastien Loeb, Johan Kristoffersson vagy Jean-Éric Vergne. Egy hétfői sajtóközleményben pedig azt is megerősítették, hogy Magyarországon is közvetíteni fogják az Extreme–E-t: a TV2 Csoporttal állapodott meg a sorozat. A környezetvédelem fontosságára figyelmeztető bajnoksággal a Spíler 1, a Spíler 2 és a TV2 képernyőjén is találkozhatnak.

A közvetítések mellett összefoglalókat, visszatekintőket és magazinműsorokat is képernyőre tűznek, ezek pedig a tv2.hu-n és a Spíler Extra oldalán is elérhetőek lesznek. Az is kiderült, az Extreme–E magyarországi házigazdája és kommentátora Szujó Zoltán lesz, aki azóta, hogy 2019 májusában távozott az M4 Sporttól, főként miniszteri tanácsadóként és moderátorként dolgozott, de többek között az RTL Klub tavalyi Dakar-műsorában is közreműködött, a szintén TV2-n futó Street Racers Formula–E-magazin műsorvezetője volt, legutóbb a Sport TV WTCR-közvetítésében bukkant fel.

img_6126_2.JPG

Extreme–E-műsorvezető és -kommentátor lesz Szujó Zoltán. | Fotó: Kováts Olivér / Braking News Motorsport

„A motorsport világszerte rendkívül gyorsan változik” – kommentálta a hírt Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója. – „Az Extreme–E egy vadonatúj széria, határozott céllal: rávilágítani a klímaváltozás okozta globális problémákra. Büszkeséggel tölt el minket, hogy egy ennyire innovatív bajnokságot sugározhatunk az Extreme–E-vel kötött megállapodásunk révén. Magukat az eseményeket sportcsatornáinkon, a Spíler 1-en és a Spíler 2-n fogjuk közvetíteni, a magazinműsorokat pedig a TV2-n mutatjuk.”

„Különösen felvillanyoz minket, hogy Magyarország legismertebb motorsportkommentátoraként Szujó Zoltán is velünk lesz a fedélzeten” – tette hozzá.

Az Extreme–E marketingrészlegét vezető Ali Russell lelkendezve beszélt arról, hogy a bajnokság a TV2-n lesz látható. Biztos benne, hogy a nézőket nemcsak a verseny köti majd le, de az üzenetet is megértik majd, miért is fontos törődni a bolygóval. Ezt hangsúlyozva az elektromos tereprali-sorozat kizárólag olyan helyszíneken fog versenyezni, ahol komolyabb károkat okozott a globális felmelegedés, a december közepéig tartó szezonban Szaúd-Arábiába, Szenegálba, Grönland, Brazíliába és Argentínában is ellátogat a mezőny.

Frissítés (március 2., 09:31)

Cikkünk megjelenését követően felhívták a figyelmünket arra, hogy a bajnokság tavaly nyáron a Discovery nemzetközi médiavállalattal is szerződött. A megállapodás értelmében a Spíler 1-2 mellett az Eurosport csatornáin is közvetíteni fogják az Extreme–E eseményeit.

Nyitókép: Extreme E Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3616446584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása