F1: A Red Bull megint rekordot döntött a boxban

Saját magát verte meg a kerékcserénél a Red Bull Forma-1-es csapata.

ap-227efsm612111_news.jpg

Új kerékcsere-világrekordot állított fel a Red Bull a vasárnapi Forma-1-es Brazil Nagydíjon: 1,82 másodperc az új világcsúcs! Ennyi idő alatt abszolválta Max Verstappen kiállását a Red Bull, amely idén már nem először bizonyult világverőnek, hanem harmadjára: a Brit Nagydíjon 1,9 másodperc alatt cserélte le Pierre Gasly kerekeit, a Német Nagydíjon pedig 1,88 másodperc alatt Verstappenét.

Németországban szintén Verstappen-győzelem született, akárcsak Brazíliában, utóbbi helyszínen ráadásul száraz pályán, önerőből és remek stratégiával volt acélos a Red Bull. A pole pozíció után akár a kettős győzelem is meglehetett volna, ha a hatszoros világbajnok Lewis Hamilton nem üti el – a 2020-ra is megtartott – Alexander Albont a második helytől az utolsó előtti körben, amiért a Mercedes brit pilótája időbüntetést kapott.

Fotó: Getty Images / Red Bull Content Pool

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5315315506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása