F1 - SAJTÓHÍR: ALONSO VISSZATÉRHET A FERRARIHOZ?

attachment_148456.jpg

Friss sajtóértesülések szerint 2020-ban Fernando Alonso újra a Forma-1-ben versenyezhet – de nem a McLaren, hanem a Ferrari színeiben.

A GPBlog.com szúrta ki, hogy több spanyol forrás – köztük a Marca – arról számolt be, hogy mindössze egy év szünet után ismét a száguldó cirkusz mezőnyében láthatjuk 2005 és 2006 világbajnokát, Fernando Alonsót, méghozzá a Ferrarinál.

A spanyol versenyző 2010 és 2014 között versenyzett az olasz csapattal, ám a világbajnoki cím nélkül zárt együttműködések viharosan ért véget – ezt követően Alonso átnyergelt a McLarenhez, de nem bizonyult jó húzásnak visszatérni az egykor patinás brit istállóhoz.

Ugyanis mint az utólag kiderült, négy küzdelmes szezon várt rá Wokingban, majd tavaly úgy döntött, hogy szünetelteti Forma-1-es pályafutását, s miután Stoffel Vandoorne is távozott a csapattól, a McLaren új versenyzőkkel vágott neki a 2019-es idénynek: Lando Norrisszal és Carlos Sainz Jr.-ral.

A két fél kapcsolatán pedig vélhetően az sem lendített, hogy csúfos kudarcba fulladt az idei indianapolisi szereplésük.

A hírek szerint Alonso Vettel helyét veheti át a Ferrarinál (vagyis pontosabban vissza, mert a német anno egykori riválisát váltotta le), miután ezekben a hetekben az is felmerült pletyka szintjén, hogy a négyszeres világbajnok az idei szezon végén befejezheti karrierjét.

Fotó: Ferrari Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9614875440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása