F1 - JÖVŐ HÉTEN BEMUTATJA 2019-ES FESTÉSÉT A HAAS

135.JPG

Az amerikai csapat mindenkit túllicitált, ami a bemutatókat illeti – négy nap múlva kiderül, hogy milyen köntöst fog kapni Romain Grosjean és Kevin Magnussen 2019-es versenyautója.

Idáig úgy tűnt, hogy a Toro Rosso bemutatójára kerülhet sor a legkorábban, azonban a Haas a faenzai gárda elé vágott: a negyedik F1-es szezonjára készülő alakulat vasárnap este a Twitteren jelentette be, hogy február 7-én, azaz jövő hét csütörtökön bemutatja az idei versenyautó festését.

Haas F1 Team on Twitter

The wait is almost over! #LiveryUnveil #NewWeekNewEra

Azonban az még kérdés tárgyát képezi, hogy mikor láthatjuk konkrétan az amerikaiak 2019-es autóját, akárcsak a Red Bull és a Williams esetében.

Várhatóan változni fog a Haas autóinak színvilága, ugyanis a tavalyi szezon végén, a Rich Energy révén névadó szponzorral bővült a gárda támogatói köre – az eddigi fehér-fekete-piros kombinációt az energiaitalgyártóra jellemző fekete és arany színek válthatják.

A Haas tavaly a második legtöbbet fejlődött csapatnak bizonyult a napokban Alfa Romeo Racingre átkeresztelt Sauber után, aminek eredményeként Grosjean és Magnussen kettőse az ötödik helyig tornázta fel a csapatot a konstruktőri kiírásban.

A francia versenyző azonban az idei sisakfestéséről hamarabb lerántotta a leplet – a színvilága nagyjából megegyezik az előző évekével, de a módosított dizájn sokak tetszését elnyerte:

What do you guys think of my 2019 lid? I say : MINT!!! @bs_designs_helmet @adripaviot @bellracinghelmets #jb17

13.1k Likes, 292 Comments - Romain Grosjean (@grosjeanromain) on Instagram: "What do you guys think of my 2019 lid? I say : MINT!!! @bs_designs_helmet @adripaviot..."

A Forma-1 2019-es előszezonjának legfontosabb időpontjai:

  • február 7.: Haas (festésbemutató)
  • február 11.: Toro Rosso
  • február 12.: Renault
  • február 13.: Racing Point (csapatbemutató), Mercedes (bejáratás)
  • február 14.: McLaren
  • február 15.: Ferrari
  • február 18.: Sauber
  • február 18-21.: első előszezoni tesztsorozat Barcelonában
  • február 26. - március 1.: második előszezoni tesztsorozat Barcelonában

Fotó: Joe Portlock / LAT Images (Pirelli F1 Media)

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr114606418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása