F1 - NÉVADÓ SZPONZOR AKADT A HAAS HORGÁRA

romain_grosjean_f1_grand_prix_usa_qualifying_tpd6c1wgu3qx.jpg

Mérföldkő lesz a Haas F1 Team számára a 2019-es év, ugyanis fennállás során először tudhat a köreiben névadó szponzort – az amerikai gárda a Rich Energy-vel kötött több évre szóló szerződést, ami befolyással lesz autóinak színvilágára.

2016-ban csatlakozott a Forma-1-hez a Haas csapata, azonban az azóta eltelt évek során nem igazán bővelkedett támogatókban az alakulat, kiemelkedő szponzorokról pedig ne is beszéljük. Azonban ez 2019-től másképp lesz, mivel az amerikai együttes csütörtökön bejelentette, hogy névadói szponzori együttműködésre lépett a Rich Energy-vel – az angol energiaitalgyártó-vállalat egy ideje már a száguldó cirkusz körül legyeskedett, a Force India megvétele iránt is érdeklődött, de végül Lawrence Strollék kezére került a rózsaszín csapat.

„A Haas F1 Team történetében egy újabb mérföldkőnek számít az, hogy a Rich Energy révén szert tettünk egy névadó partnerre. Örömmel üdvözöljük elszántságukat a szervezetünkben, így a továbbiakban közösen fogunk osztozni ambícióinkban, ami által valamennyien előre szeretnénk lépni a magunk területén” – fogalmazott a csapatfőnök Günther Steiner azon megállapodás kapcsán, ami látható változásokat hoz majd a gárda életében: a jövő évtől a teljes név Rich Energy Haas F1 Team lesz, az autók pedig minden bizonnyal a támogató színvilágára jellemző, fekete és arany színekben fognak pompázni.

Haas F1 Team on Twitter

NEWS: @Rich_Energy announced as Haas F1 Team title partner. �: https://t.co/rhuMkL8onX

Fotó: Zimbio

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1314322511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása