Kiderült, visszatérhet-e a magyar F3-as pilóta

Tóth Lászlóról két héttel ezelőtt derült ki, hogy elkapta a koronavírust, mostanra felépült.

rbr_f3_dl-2996_1.jpg

Magyar érdekeltség nélkül zajlott a Formula–3-as sorozat idei második, franciaországi hétvégéje, mivel – mint arról beszámoltunk – koronavírusos lett Tóth László, aki pozitív tesztje miatt házi karanténba került.

Szerdán azonban jó hírt közölt magyar versenyzőjéről a Campos Racing: két héttel azután, hogy kiderült fertőzöttsége, meggyógyult honfitársunk, így reményeivel összhangban a hétvégén már újra versenyezhet a Red Bull Ringen.

Tóth Lászlót az előző fordulón a Jenzer Motorsport felállásából szponzorációs okok miatt kikerülő Pierre-Louis Chovet-val helyettesítették, akinek egy 15. hely volt a legjobb eredménye hazai közönsége előtt.

A 20 éves magyar versenyző mindhárom versenyt befejezte a barcelonai szezonnyitón, amit május elején rendeztek, eddigi legjobbjaként egy 23. helyet tartanak számon.

Fotó: Dutch Photo Agency / Tóth László Média

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2416608924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása