F3: Koronavírusos Tóth László, nem indul a Paul Ricard-on

Ezen a hétvégén nem lesz magyar versenyző a Formula–3-ban, Tóth László koronavírustesztje ugyanis pozitív lett. Ausztriában már visszatérne a mezőnybe a Campos Racing pilótája.

bar_gp_dl-4499_1.jpg

A május eleji Spanyol Nagydíjon közel tíz év után először indulhatott magyar versenyző a Formula–3-ban, Tóth László azonban kihagyja a hétvégi versenyeket a Francia Nagydíj helyszínén, mivel elutazása előtti koronavírustesztje ugyanis pozitív lett – tudatta a Braking News Motorsportnak eljuttatott, szerda reggeli közleményében a magyar versenyző médiacsapata.

Egyelőre nem tudni, hogy helyettesíteni fogja-e házi karanténba került 21 éves versenyzőjét a Campos Racing, akinek célja mindenesetre az, hogy Ausztriában már versenyezhessen. Az F3 következő fordulóját július 3-4-én rendezik a Red Bull Ringen.

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) is megerősítette a hírt, hozzátéve, hogy a spanyol csapat más tagjai nem fertőződtek meg.

Fotó: Dutch Photo Agency / Tóth László Média

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr7216594946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása