Világbajnokságon szoríthatunk a magyar motorversenyzőnek

Teljes idényt fut a gyorsaságimotoros hosszútávú világbajnokság (EWC) jövő évi szezonjában Kovács Bálint, aki a lengyel Wojcik Racing Team versenyzője lesz 2022-ben.

2021-12-30-kovacs_balint-wojcik-racing-team-5.jpg

A H-Moto Team 20 éves magyar motorosa az idén ugyanennek a csapatnak a színeiben teljesítette a legendás Le Mans-i 24 órás vb-futamot párban Artur Wielebskivel, aki a következő évben is a csapattársa lesz. Kovács menedzsmentjének szerdai sajtóközleménye szerint a legutóbb a spanyol Superbike-bajnokságban is pallérozódó versenyző nagy lehetőségként tekint a világbajnoki szereplésre.

Az első benyomásaim Le Mans-ban nagyon pozitívak voltak, és maga a verseny is mindig az emlékezetemben marad. Kíváncsi vagyok, mit fogunk elérni együtt a következő szezonban

– mondta Kovács, aki megbízható, és műszaki, technikai szempontból nagyon felkészült csapatnak tartja a Wojcik Racing Teamet.

2021-12-30-kovacs_balint-wojcik-racing-team-4.jpg

„Bálint nemcsak tehetségével és gyorsaságával, hanem küzdeni akarásával és elszántságával is komoly benyomást tett ránk Le Mans-ban” – nyilatkozta Grzegorz Wójcik csapatfőnök, aki úgy vélte, Kovács „kétségtelenül Európa egyik legígéretesebb és legizgalmasabb tehetsége”, ezért tökéletesen illeszkedik a lengyel csapat felfogásába.

Fotó: H-Moto Team

Forrás: MTI

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8016799240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása