F1: Drasztikus döntést hozott Norris

„Szívás” a McLaren nagy mókamestere szerint a közösségi média, így el is távolodott különböző platformjaitól.

2021monacograndprixsundaygp2105_144528_ms22656.jpg

Lando Norris nemcsak az elmúlt évek egyik legnagyobb ígéreteként, hanem legszínesebb egyéniségeként is érkezett a Formula–1-be. Humorával gyorsan és komoly követőtáborra tett szert, a számok is őt igazolják:

  • a Twitteren több mint egymillióan követik őt,
  • az Instagramon hárommilliósnál is nagyobb követőtábort tudhat magáének,
  • de még a Facebookon is 350 ezer kedvelője van.

Ezzel a McLaren pilótája számít a mezőny egyik legaktívabb tagjának, legalábbis a közösségi médiában. Korábban tett már ígéretet arra, hogy megkomolyodik, úgy tűnik, el is jött ez a pillanat. „Még mindig élvezem, amit csinálok, továbbra is jókat nevetek a csapatommal” – nyilatkozta Norris a Channel 4-nak adott interjújában.

„Ugyanakkor a hangsúly sokkal inkább magára a munkára terelődött. Még mindig ugyanaz a srác vagyok, de többet mutatok a másik oldalamból, amelyik kemény dolgozok, sok időt és energiát áldoz dolgokra, illetve olyanok az eredményei, amilyenek” – utalt arra a brit, hogy idén már két dobogót is szerzett, legutóbb Monacóban, majd jött a beismerő vallomás: „Ez az, ami miatt megszabadultam a közösségi médiától.”

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a fentebb felsorolt felületek bármelyikéről eltűnt volna Norris, pusztán már nem ő kezeli azokat. „Még mindig működik a profilom, de van már egy minyonom” – jegyezte meg sajátságosan. – „Egy srác dolgozik most nekem, ő próbál úgy csinálni, mintha én lennék. Én eltávolodtam, mert szívás volt.”

2021monacograndprixsaturdaygp2105_130732_ms20275.jpg

Épp a monacói hétvége előtt, teljesen váratlanul jelentették be, hogy a McLaren hosszú évekre magához láncolta Norrist. Ennek kapcsán a 21 éves pilóta úgy fogalmazott, rendkívül boldog és büszkeséggel tölti el, hogy a wokingiaknál folytatja, és hogy bíznak bennem. „A legjobb majdnem az, hogy látni, milyen pozícióban vagyunk most, továbbá a mosolyt az emberek arcán” – tette hozzá. – „Nagyon motiváltak és egy sokkal boldogabb csapat vagyunk, ugyanakkor elhatározottabb is. Ezen az úton akarjuk folytatni.”

„Remélem, hogy hamarosan felérünk a csúcsra, és elérjük azt, hogy még tudunk javítani néhány pozíciót és felvehetjük a versenyt a Mercedesszel és a Red Bull-lal a futamgyőzelmekért. Úgy gondolom, ez még édesebb és különlegesebb lesz” – zárta gondolatait. Norris jelenleg a harmadik helyen áll az összetettben, de jelentősebb lemaradással a Max Verstappen–Lewis Hamilton duó mögött. A konstruktőrök között a McLaren szintén a harmadik helyet foglalja el.

via PlanetF1.com

Fotó: DPPI / FIA WTCR Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1516574116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása