F1: Fontos mérföldkőhöz ért 2021-es autójával a McLaren

Azok után, hogy még decemberben átment az FIA töréstesztjén az MCL35M, szerdán a wokingi főhadiszállásán be is indították az immár Mercedes-motorral szerelt, idei modellt.

mclaren_mcl35m.jpg

A Renault-ról Mercedes-motorra (vissza)váltó McLaren fontos pillanathoz érkezett 2021-es autójának fejlesztésével, szerdán ugyanis beindították az MCL35M-et, mely már decemberben megkapta homologizációját a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) töréstesztjének sikeres teljesítését követően.

Ahogyan az elmúlt években már megszokottá vált, egy videót is közzétett a fejleményről a McLaren, méghozzá elsőként a csapatok közül. Ebből kiderült, a beindítás alkalmával Zak Brown vezérigazgató és Andreas Seidl csapatfőnök is jelen volt.

A március végi Bahreini Nagydíjjal kezdődő idei szezonnak módosult párossal vág neki a wokingi gárda, mivel Lando Norris oldalán Daniel Ricciardo váltotta a Ferrarihoz távozott Carlos Sainzot.

FRISSÍTÉS (11:01): Nem sokkal cikkünk megjelenése után a McLaren bejelentette, február 15-én, hétfőn mutatja be 2021-es versenygépét. Az MCL35M-ről este 20 órakor hull le a lepel, a wokingiak ezzel beelőzték az Alfa Romeót, a hinwiliek ugyanis február 22-én leplezik le a C41-est.

Fotó: McLaren / Twitter

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3516406318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása