F1: Norris tünetmentes, hazautazásra készül

A McLaren brit versenyzője két hetet töltött karanténba, a napokban fog visszautazni – negatív teszt birtokában – az Egyesült Királyságban.

2020turkishgrandprixfriday_gp2014_101158a09i3026.jpg

Január 5-én jelentette be közösségi oldalain Lando Norris, hogy elkapta a koronavírust. A McLaren brit versenyzőjének nemcsak a tesztje lett pozitív, hanem íz- és szagérzékelését is elveszítette. Amikor kiderült róla, hogy koronavírusos, éppen Dubajban tartózkodott, így ottani hotelszobájában vonult karanténba.

A RaceFans megkeresésére viszont szóvivője megerősítette, hogy Norris immár tünetmentes, karanténját is letöltötte. Várhatóan a következő napokban tér vissza az Egyesült Arab Emírségekből, mindenekelőtt viszont negatív koronavírus-teszteket kell produkálnia, máskülönben a brit koronavírus-mutáns miatt is bevezetett szigorítások értelmében nem léphet be az országba.

Az Egyesült Királyságban hatályos előírások alapján hazautazását követhetően valószínűleg újabb karantén vár Norrisra, bár élsportolói mivolta talán lehetővé teszi, hogy külön engedéllyel személyesen is részt vegyen a McLaren munkájában a csapat wokingi központjában.

A McLaren pilótája mellett Charles Leclerc-nél is kimutatták a koronavírust, a Ferrari monacóijánál csakugyan enyhe tünetek léptek fel, rendszeres Twitch-közvetítései során többször is biztosította rajongóit afelől, hogy jól van.

Fotó: Charles Coates / Motorsport Images (McLaren Media)

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8316397880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása