Örömhír karácsonyra: elhagyhatta a kórházat a Williams alapítója

A karácsonyt már a családjával töltheti Sir Frank Williams, a Williams alapítója és egykori csapatfőnöke.

williamsf1_7737_hires_1.jpg

December közepén, szűkszavú közleményben tudatta a Williams, hogy kórházba került alapítója, Sir Frank Williams. Ennek okát bizalmasan kezelte, állapotáról csupán annyi derült ki, hogy stabil.

Korábbi ígéretéhez híven nem késlekedett sokat a grove-i alakulat újabb tájékoztatása, miszerint Szenteste kiengedték a kórházból az egykori csapatvezetőt, az ünnepeket így már az otthonában töltheti. A Williams ezzel az örömhírrel kívánt követőinek kellemes ünnepeket.

Mint ismeretes, néhány hónappal ezelőtt cserélt gazdát a Williams, a Formula–1-ben 1977 óta jelen lévő család a Dorilton Capitalnek adta át a stafétabotot. Jánvári Zsolt, a csapat magyar rendszertechnikusa szerint a tulajdonosváltás jövőre már a pályán is éreztetheti a hatását.

Fotó: Williams Racing

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5916356820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása