F1: Kórházban a Williams alapítója

A Williams közleménye szerint stabil az állapota.

williamsf1_7737_hires.jpg

Ismeretlen okból kifolyólag kórházba szállították Sir Frank Williamst, állapota stabil – tudatta közleményében a grove-i együttes. „Frank egészségügyi állapota magánügy, ezért családja nem közöl további részleteket pillanatnyilag. Kérjük, tiszteljék a család magánéletét, a megfelelő időben újabb tájékoztatást adunk” – áll a közleményben.

A Williams alapítója, egykori csapatfőnöke 1986-ban került tolószékbe egy autóbaleset következtében, 2012 márciusában lépett ki csapata igazgatótanácsából, majd az irányítást csapatfőnök-helyettesként lánya, Claire Williams vette át. Ősszel adták el a csapatot, a család távozásával a Dorilton Capital kezébe került a kilenc konstruktőri és hét egyéni világbajnoki címet számláló gárda.

Everyone at the team sends their best to Sir Frank and wishes him a speedy recovery.

Közzétette: Williams Racing – 2020. december 15., kedd

Fotó: Williams Racing Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8016341668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása