F1: Magát sodorta bajba Pérez?

Több jel is arra utal, hogy nem tartotta magát minden egészségügyi ajánláshoz, előíráshoz a Racing Point koronavírusos Formula–1-es versenyzője, Sergio Pérez.

02_113507_u5i2317-large.jpg

Csütörtök este derült ki, hogy másodjára pozitív lett Sergio Pérez koronavírus-tesztje, aki így a most hétvégi Brit Nagydíjat biztosan kihagyja, de valószínű, hogy jövő héten sem áll rajthoz Silverstone-ban.

Nem sokkal azután, hogy fény derült Pérez fertőzöttségére, az ESPN mexikói kiadása kiszúrta, hogy felesége, Carola Martinez több fényképet is eltávolított az Instagram-oldaláról, melyek egyértelműen arról árulkodnak, hogy a mexikói egyrészt járt hazájában, Guadalajarában, majd családjával Szardínián nyaralt – állítólag még rajongókkal is összeállt néhány kép erejéig kiruccanásai során. Hiába, ugyanis az internet nem felejt:

perez-1.jpg

perez-2.jpg

perez-3.jpg

Megszólalt Pérez a karanténból

A 30 éves versenyző már az első, bizonytalan eredményű tesztjénél karanténba vonult, péntek délelőtt pedig a Twitteren üzent követőinek. Mexikói kitérőjét azzal magyarázta, hogy az édesanyját látogatta meg, akit nemrég engedtek ki a kórházból, miután baleset érte. Állítja, folyamatosan követte az előírásokat, és nincs ötlete arra, hol fertőződhetett meg. Elmondása szerint nincsenek tünetei, végül megköszönte csapata és versenyzőtársai támogatását, és hozzátette, erősebben tér majd vissza.

Hülkenberg már Silverstone-ban

Mindeközben egyre inkább valószínű, hogy nem valamelyik mercedeses tartalékversenyzővel, hanem korábbi versenyzőjével, az F1-ből tavaly év végén távozott Nico Hülkenberggel pótolja Pérezt a Racing Point. Már több kép is kiszivárgott arról, hogy a 33 éves német megérkezett Silverstone-ba, és már a koronavírus-tesztje eredményére vár. A csapat egyelőre nem tett hivatalos bejelentést.

FRISSÍTÉS: Percekkel az első szabadedzés vége előtt a Racing Point bejelentette, Nico Hülkenberg ugrik be Pérez helyére.

Fotó: Racing Point F1 Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2516097216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása