WTCR: Színt váltott 2020-ra Micheliszék autója – fotók

Bemutatóval kezdte a hetet a Hyundai: mind a BRC-, mind pedig az Engstler-csapat színeiben induló i30-asok festéséről lehullt a lepel.

wtcr2020-collage-1.jpg

Annak ellenére, hogy egyelőre kérdéses, mikor rajtol el egyáltalán a túraautó-világkupa (WTCR) 2020-as idénye, a Hyundai igyekszik nem kizökkenni a régi kerékvágásból. Ennek jegyében két héttel a versenyzőkvartett bejelentése utánhétfőn délelőtt megmutatták Michelisz Norbert és Gabriele Tarquini, valamint Nick Catsburg és Luca Engstler Hyundaijának festését:

Michelisz Norbert és Gabriele Tarquini, vagyis a BRC Hyundai N LUKOIL Squadra Corse autóinak idei festése. | Fotó: Hyundai Motorsport Press

Nick Catsburg és Luca Engstler, vagyis az Engstler Hyundai N Liqui Moly Racing Team autóinak idei festése. | Fotó: Hyundai Motorsport Press

Mint az a renderelt képeken is látható, alaposan megkeverte a színeket a Hyundai, hiszen most Micheliszék autója fog úgy kinézni, mint Catsburgéké tavaly, és fordítva. A bajnokpáros esetében az idei évben a piros lesz a domináns szín, s miután a Lukoil is felbukkant főszponzorként az autón, úgy a csapatnév is BRC Hyundai N LUKOIL Squadra Corséra módosul.

A 2020-as csapatruházattal sem maradt adós a dél-koreai gyártó:

michelisz-tarquini-catsburg-engstler-2020.jpg

A rajtszámkérdést már korábban tisztázta a Hyundai, ennek értelmében eldőlt az is, hogy Michelisz Norbert leváltotta jól megszokott 5-ösét a regnáló bajnokot illető 1-esre.

Miután törölték a marokkói, majd a koronavírus-járvány miatt a hungaroringi és a németországi fordulót is, legkorábban Szlovakiában, június 5-7-e között indulhat a szezon, de mint az a Lantos Andrással, az Eurosport Hungary kommentátorával folytatott beszélgetésünkből is kiderült, a jelen helyzetet figyelembe véve valószínű, hogy ennél is később kezdődik a WTCR 2020-as idénye. Addig is: hiánypótló jelleggel hivatalos szimulátorbajnokságot indítottak a szervezők.

Fotó: Hyundai Motorsport Press

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3215572348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása