F2: A Renault is Anthoine Hubert-t siratja

1017524287-lat-20190525-_r3i9098.jpg

Mindenkit, aki az autó-motorsportos közegben mozog, érzékényen érintett Anthoine Hubert hirtelen és tragikus halála. Az őt protezsáló Renault-csapat is érzelmes sorokkal vett búcsút a franciától.

Szombat délután halálos balesetet szenvedett el a Forma-2-es spái főfutamon az ardenes Anthoine Hubert. A 22 éves francia halála miatt a döbbenet lett úrrá Belgiumban és az egész világon: számos versenyző, csapat és szervezet emlékezett meg Hubert-ről egy-egy képpel, emlékkel vagy néhány búcsúzó sorral – közülük Lewis Hamilton írása sokakat indított meg, de az Hubert-t protezsáló Renault búcsúja is szívszorító lett.

„Anthoine egy jókedélyű fiatalember volt. Teljesítménye, valamint a pályán és az azon kívül tanúsított viselkedése igazi dzsentlmenné tették. Öröm és megtiszteltetés volt számunkra, hogy a mi akadémiánknak volt a tagja. Az Enstone-ban és a Viryben található csapatunknak is nagyon hiányozni fog. A szelleme viszont velünk marad, az ő emlékében fogunk versenyezni”

– fogalmazott a Renault kétszeres Forma-2-es futamgyőztes akadémistájáról a csapatfőnök, Cyril Abiteboul.

„Mosolya és napos személyisége fényt hozott fiatal versenyzőink közé, akik szoros és tartós köteléket alakítottak ki egymás között. F2-es szezonjában elért erős eredményei, beleértve a hazai pályáin, Monacóban és Franciaországban aratott győzelmeit nemcsak a többi ifjoncot inspirálja, hanem a Renault Sport Racing teljes csapatát” – áll a közleményben.

Renault F1 Team on Twitter

Renault Sport Racing is devastated at the loss of one of its brightest young talents, Anthoine Hubert, who passed away today following an accident involving several cars at Circuit Spa-Francorchamps. The 22-year-old Frenchman was racing for BWT-Arden in the FIA F2 Championship.

Fotó: Joe Portlock / LAT Images (FIA Formula 2 Media)

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9215034192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása