F2: „Hubert egy hős” – Hamilton

1017576259-lat-20190628-_ony0512.jpg

Megható gondolatokkal búcsúzott a tragikus körülmények között elhunyt Forma-2-es pilótától, Anthoine Hubert-től a Mercedes ötszörös Forma-1-es világbajnoka, Lewis Hamilton, aki közben egy általános problémára is felhívta a figyelmet…

Ahogyan arról a Braking News Motorsport is beszámolt, a Forma-2-es főversenyen történt tragédia árnyékolja be a Belga Nagydíj hétvégéjét, miután egy szerencsétlen tömegbalesetben életét veszítette az Arden versenyzője, a tavalyi GP3-as bajnok Anthoine Hubert.

Egy emberként gyászolja az autósport a 22 éves francia halálát, aminek híre Lewis Hamiltont is letaglózta. „Isten nyugosztaljon! Imáim és gondolataim veled és a családoddal vannak” – írta Instagram-oldalán a Forma-1 ötszörös világbajnoka.

„Ha bármelyik szurkoló, aki nézi és élvezi ezt a sportot, és közben azt gondolja, hogy mennyire biztonságos, az nagyon téved. Minden versenyző az életével játszik attól a pillanattól fogva, hogy pályára lépnek, és ezt az embereknek értékelniük kellene nagyon is komolyan, mert nem becsülnek meg minket eléggé. Sem a szurkolók, sem azok, akik a sportágban dolgoznak”

– folytatta gondolatait a brit.

m208945.jpg

„Anthoine egy hős az én szememben, aki vállalta a kockázatot azért, hogy az álmait üldözze. Rendkívül szomorú vagyok amiatt, hogy ez történt. Emeljük fel, és emlékezzünk rá. Nyugodj békében!”

Rengeteg versenyző, csapat és szervezet tiszteleg egy-egy képpel és/vagy néhány sorral Hubert emléke előtt, amikből többek között a Motorsport.com, a RaceFans.net és a GPToday.net is szemlézett – sőt, a Forma-2 sajtóirodája megerősítette, hogy a haláleset miatt a fő- mellett a sprintfutamot is törölték Belgiumban.

Fotó: Andy Hone / LAT Images (FIA Formula 2 Media)

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3215033942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kováts Olivér/KO · http://brakingnewsmotorsport.blog.hu 2019.09.01. 19:20:59

@Alec: Arról azért ne feledkezzünk meg, hogy nem csak magáról beszélt Hamilton. Egyébként is 57 millió dollár ide, 57 millió dollár oda – egy emberi élet SOKKAL DRÁGÁBB!

kBéla 2019.09.02. 09:15:32

Ő volt az egyetlen, aki nem viselt fekete karszalagot.

liberalnazi dickheads 2019.09.02. 11:05:25

fejezzük már ezt be. Hamilton egy buta seggfej. Mindenki tudja hogy miért ülnek autóba.
Adrenalin Hírnév Nők Pénz Csillogás, a sorrend változhat. Egyik seggfej sem azért ül be mert fejleszteni akarja a civil autókban található felfüggesztéseket vagy motorokat.

A fent felsorolt dolgok miatt vállalják a kockázatot, semmi másért. Nem agysebészek ezek ám, sőt, a legtöbbjük buta seggfej mint a Hamilton majom. Írni olvasni alig tud, a világról és annak működéséről alkotott képe meg kb egy 14 éves szintjén áll. Nem véletlenül persze, többet ült gokartban és kocsiban mint iskolapadban. Hubert nem hős. Hubert halott. Egy halott fiatal aki vállalta a kockázatot hogy ne egy gyárban kelljen ledolgoznia az életét. Nem jött be neki. Ennyi.

liberalnazi dickheads 2019.09.02. 11:10:28

Tévedés ne essék. Nem a versenyzői kvalitásaikat vonom kétségbe. Mike Tyson jó bokszoló volt ugye, de hát nem volt egy akadémikus..ahogy Hamilton is jó versenyző. A Forma 1 az ami, szerethető, nagy modern cirkusz, behúzza azt az embert aki szereti a gépeket, a sebességet, de kezeljük a helyén. Egy szórakoztató produkció, semmi több.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása