F1 - ÍGY SZÓL AZ IDEI FERRARI

sebastian_vettel_f1_grand_prix_usa_fmk9lb48zrpx_1.jpg

Egyre egyértelműbb jelek mutatkoznak arra, hogy a Forma-1 kezd felébredni a téli álmából: a McLaren után a Ferrari is elkényeztette a rajongóit egy kisebb hangos szösszenettel.

Miközben egyre több és több autóbemutató-időpontra derül fény, az új F1-es idény közelségét az is érzékelteti, hogy a minap egyes csapatok már 2019-es autójuk bejáratásáról adtak számot: előbb a McLaren közölt egy videót a közösségi csatornáján arról, ahogyan beröffentették az MCL34-est, majd néhány órával később a Ferrari is beállt a sorba:

Scuderia Ferrari

2019 starts here... � #ForzaFerrari

Az új Ferrari február 15-én, pénteken érkezik, azonban a név mellett már a színvilág is kérdés tárgyát képezi. Előbbit illetően leginkább két forgatókönyv képzelhető el: Sebastian Vettel és a csapathoz újonnan érkezett Charles Leclerc autója vagy az SF72-H nevet kapja az előző évek mintája alapján, vagy egy olyat, amely a márka alapításának 90. évfordulójára utal.

A színvilággal kapcsolatban is kétféle elképzelést lehetett idáig hallani: az erőteljesebb fantáziával rendelkezők a sárga Ferrari érkezését sem tartják kizártnak, de minden valószínűség szerint inkább egy mély vöröses színárnyalat fogja dominálni az olaszok 2019-es gépének dizájnját a főtámogató, a Philip Morris „Mission Winnow” névre hallgató kezdeményezése miatt.

Amennyiben gyengébb képzelőerővel rendelkezünk, a Ducati gyári MotoGP-csapatának nemrégiben bemutatott 2019-es motorja, a Desmosedici GP19 adhat nekünk némi irányvonalat, ugyanis a dohánycég a legfőbb szponzor a bolognaiaknál is:

Ducati Motor on Twitter

Here we are! The 2019 Mission Winnow Ducati team is ready to start another exiting @MotoGP season. #ForzaDucati

Azonban afelől semmi kétség, hogy a tifosi tagjait leginkább az izgatja, hogy vajon a Ferrari le tudja-e győzni a Mercedest a királykategóriában – ennek kapcsán pedig az első kérdés az, hogy mekkora galibát okozhatott Maranellóban a csapatfőnökváltás, aminek értelmében az eddigi technikai igazgató Mattia Binotto átvette Maurizio Arrivabene helyét a csapatnál.

Fotó: Zimbio

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6914600998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása