Új évaddal jön a Netflix F1-es sorozata

Ahogyan arra számítani lehetett, jövőre elérhetővé válik a Netflixen a Drive to Survive negyedik évada.

gm20210801_076.jpg

Úgy tűnik, eddig a magától értetődő bejelentések napja a Belga Nagydíj csütörtöki médianapja. Miután délelőtt az Alpine közölte, hogy Fernando Alonso jövőre is a csapatot erősíti majd, a Formula–1 hivatalos Twitter-oldalán azt „árulták el”, hogy jövőre érkezik a Drive to Survive (Hajsza a túlélésért) negyedik évada, ami főként az idei szezon történéseit dolgozza fel. Csakhogy miután a Netflix stábja számos helyszínen felbukkant már, számítani lehetett az új évad érkezésére.

Egyelőre nem árulták el a premier időpontját, de az eddigi évadok sémáját követve valószínű, hogy nem sokkal a 2022-es idény előtt mutatják be. Először 2019-ben jelent meg a Netflix F1-es dokumentumfilmsorozata, amit a sorozatot tulajdonló Liberty Media óriási sikerként könyvelt el, mivel nemcsak az amerikai piacot sikerült megszólítani, de fiatal rajongókat is a királykategóriába tudnak csábítani.

Számos elismerést is nyert már a Drive to Survive: többek között BAFTA-díjjal is jutalmazták a produkciót, idén pedig a Telly-díjat is elnyerte – teszi hozzá a Motorsport.com. A sorozat arról is híres, hogy minden egyes csapatnál igyekszik felkapni egy történetet, és egyedi megvilágításba helyezni azt.

Fotó: Hungaroring Média

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4616671220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása