Most ismerhetjük meg igazán Ecclestone és az F1 történetét

A Senna-film producerének vezetésével új dokumentumfilm-sorozatban dolgozzák fel Bernie Ecclestone életét és karrierjét.

si201912010503_news.jpg

Tovább bővül az F1-es sorozatok, filmek palettája, ugyanis, mint arról a Motorsport.com beszámolt, egy nyolcrészes dokumentumfilm-sorozatban mutatják be Bernie Ecclestone életét, melyet Lucky! – ami annyit jelent magyarul: Szerencsés! – címmel mutatnak be. Az alkotás producere Manish Pandey lesz, aki korábban BAFTA-díjas dokumentumfilmet forgatott a háromszoros világbajnok Ayrton Sennáról.

„Most először bíztam meg valakiben, hogy elmondjam a magam és a Formula–1 történetét, és Manish az egyetlen történetmesélő és rendező, akiről elhiszem, hogy ezt képernyőre is tudja vinni” – mondta a róla készülő alkotással kapcsolatban Ecclestone, akiről tavaly negyedjére is apa lett, noha azóta már 90. életévét is betöltötte. – „Ő ugyanis nemcsak egy remek mesélő, hanem nagyszerű szurkoló is. Azóta nézi a Formula–1-et, hogy megtanult járni, tudása lexikális, szenvedélye pedig páratlan.”

A Lucky! c. produkció rávilágít Ecclestone életére, valamint az F1 születésére, fejlődésére és sikertörténetére, amihez Manish és csapata válogathat a bajnokság közvetítéséért, rendezéséért felelős, kereskedelmi jogait birtokló Formula One Management (FOM) egyedülálló archívumából, de a koronavírus-járvány miatti lezárások alatt Ecclestone svájci otthonában fejezték be a forgatásokat.

„90 éve alatt bejárta a világot, és mindenkivel találkozott, mégis hihetetlenül egyedi és rendkívül vicces maradt. Öröm számomra, hogy nekem mondja el először a teljes történetét” – idézi a szakoldal Manish gondolatait.

Bernie Ecclestone-t hosszú évtizedeken át emlegették a Formula–1 mindenható uraként, miután versenyzőként is szerencsét próbált, majd csapatfőnök is volt. 2017 januárjában adta át a stafétát a Liberty Mediának, azóta csak időnként bukkan fel a paddockban.

Nem derült ki, hogy várhatóan mikor érkezik az Ecclestone-dokumentumfilm, ahogyan arról sem tettek említést, hogy milyen nyelveken válik majd elérhetővé.

Fotó: Getty Images / Red Bull Content Pool

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2116609718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása