F1: 89 évesen újra apa lett Bernie Ecclestone

Első kézből értesült a svájci sajtó arról, hogy szerdán világra jött a 89 éves Ecclestone első kisfia.

ap-1mwfhg3f11w11_news.jpg

Már tavasszal tudni lehetett, hogy a Formula–1 korábbi irányítója, Bernie Ecclestone apai örömök elé néz, majd szerdán a svájci Blick megírta, hogy a 44 éves felesége megszülte a fiút. A szülés 25 percen át tartott, a csöppség 12:05-kor látta meg a napvilágot.

A portál veterán újságírójának, Roger Benoit-nak Fabiana Ecclestone megerősítette, hogy ő is jól van, valamint a baba is egészséges, aki az Ace nevet kapta. Ecclestone-nak ő már a negyedik gyereke, előző két házasságából három lánya – a 65 éves Deborah, a 35 éves Tamara és a 31 éves Petra – született, így Ace az első fiúgyermeke.

Fotó: Getty Images / Red Bull Content Pool

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3415977026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása