Az ismeretlenbe ugrik Keszthelyi Vivien

A hétvégén folytatódik az Euroformula Open, ezzel együtt pedig Keszthelyi Vivien 2021-es szezonja is. A debreceni autóversenyzőnő ugyanakkor küzdelmes hétvégére számít, mivel korábban sosem járt a Paul Ricard-i versenypályán.

vivien-keszthelyi_paul-ricard_race-weekend_euroformula-open_f3_4.JPG

Három helyszín ismeretlen Keszthelyi Vivien számára az Euroformula Open idei versenynaptárából, ezek egyike a soron következő Paul Ricard-i pálya. Emiatt Keszthelyi komoly hátrányra számít ellenfelei szemben, így ezúttal a helyezések kapcsán nem is tűz ki konkrét célt, a tapasztalatszerzés lesz számára az elsődleges – derült ki a VRS Sport Group pénteki közleményéből.

Várom az új kihívásokat, szívesen tanulok minden versenyen és versenyhétvégén. Továbbra is az autó viselkedésének megismerése, kezelésének elsajátítása, a rajt és az egykörös tempó növelése, gyakorlása az elsődleges cél. Ezeken a területeken van még hova fejlődni ahhoz, hogy folyamatosan pontszerző helyeken végezhessek” – sorolta hiányosságait Keszthelyi. „Mivel ez egy teljesítményalapú sportág, nem mindegy, hogyan és milyen ütemben fejlődünk a többiekhez képest. Az Euroformula Openben versenyző pilóták általában egy szezonban párhuzamosan több bajnokságban is indultak, indulnak, így a továbbiakban is reális célok mentén próbálom tartani a felzárkózás ütemét.”

vivien-keszthelyi_paul-ricard_race-weekend_euroformula-open_f3_2.JPG

Az előző hétvégén egy, a Formula–1-es versenynaptárból szintén ismert pályán ejtette meg debütálását, sőt mi több, az Euroformula Open szezonnyitóját a Portugál Nagydíj betétprogramjaként rendezték meg. Első hétvégéjét két pontszerzéssel zárta a Team Motopark 20 éves magyar versenyzője, a folytatást pedig a tabella 13., egyben utolsó helyéről várhatja.

Fotó: VRS Sport Group

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4116560288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása