Kiderült, hogy indulna-e Keszthelyi Vivien a WTCR női kupájában

Keszthelyi Vivien menedzsmentje cáfolta, hogy a debreceni pilótahölgy visszatérne a túraautózáshoz, a debreceni versenyzőnő kizárólag formulaautós karrierjére fókuszál jelenleg.

keszthelyivivien_f3_magyarautoversenyzo_5_1.JPG

2021 egyik legnagyobb WTCR-es újdonsága, hogy külön női értékelést is ki fognak írni, amint elkezdődik a szezon. Felvetés szintjén felmerült, hogy akár magyar érdekeltsége is lehet a kupának, így az Eurosport Hungary két potenciális jelöltet is megkeresett az ügyben. Ám amíg az elmúlt években a raliban érdekelt Vogel Adrienn elismerte, fontolóra vehetik a szakágváltást, addig Keszthelyi Vivien csapata határozottan elzárkózott a WTCR-től, legalábbis ideiglenesen, ugyanakkor elismerte, komoly tervek van talonban a folytatásra nézve.

„2018-tól a DTM-ben történt változások kapcsán Keszthelyi Vivien és managementje pályafutását tekintve kizárólag a formula kategóriára koncentrál. Szerződött partnereink, illetve a Volkswagen-csoport részéről egyelőre nem érkezett olyan megkeresés, hogy akár egy futam erejéig – esetleg a Hungaroringen rendezett versenyre – túraautóval felkészüljön, majd az azt követő futamon részt vegyen. Amennyiben érkezik ilyen irányú konkrét megkeresés, természetesen reagálunk a lehetőségre” – reagált a menedzsment Lantos András megkeresésére.

A 20 éves debreceni pilótahölgy – aki az elmúlt években az ázsiai F3-as bajnokság téli sorozatában, valamint tartalékversenyzőként a W Seriesben is szerepelt – kapcsán tavaly augusztusban jelentették be, hogy hároméves együttműködési megállapodást írt alá a Carlinnal, míg a karácsonyi ünnepek előtt az egykori GP2-es csapatbajnok Motopark tesztsorozatán vett részt.

Fotó: VRS Sport Group Menedzsment

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8016397342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása