Kubica csapattársa lesz Ferdinand Habsburg a daytonai 24 óráson

A Formula–1-es nagydíjgyőztes lengyel először fog versenyezni a legendás amerikai egynapos versenyen.

high-class-racing-lmp2-2021.jpg

Mint azt Stoffel Vandoorne példája is mutatja, hogy endurance-bejelentésekben sincs hiány: a legújabb értelmében a High Class Racing többek között Robert Kubicát és Ferdinand Habsburgot is autóba ülteti a daytonai 24 óráson, amit január 30-31-én immár 59. alkalommal rendeznek meg.

Az Alfa Romeo F1-es tartalékversenyzőjeként tevékenykedő lengyel és IV. Károly magyar dédunokája – aki 2018-ban a Jackie Chan DC Racing színeiben már rajthoz állt az egynapos versenyen – mellett Anders Fjordbach és Dennis Andersen osztozik még a csapat LMP2-es Oreca-Gibsonján.

Fotó: High Class Racing

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr116376688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása