Közeleg a bejelentés az F1-es szezonnyitó elhalasztásáról

Egyre biztosabb, hogy 2021-ben sem Ausztráliában indul a Formula–1-es idény.

large-2020_australian_grand_prix_wednesday_1.jpg

A RaceFans értesülései alapján a Braking News Motorsport is beszámolt a hírről, miszerint a koronavírus valószínűleg idén is ellehetetleníti az Ausztrál Nagydíj márciusi megrendezését. A szigetországban érvényben lévő utazási korlátozások, valamint az új COVID-19-mutáció egyre szerteágazóbb terjedése miatt heteken belül bejelenthetik a halasztást, hiszen a melbourne-i Albert Parkban január végén kellene elkezdeni az ideiglenes pálya kialakítást – adta hírül a Motorsport.com.

A szakportál tudomása szerint – tegyük hozzá, jó esetben – az év második felében tarthatják meg az ausztrál futamot, aminek elhalasztásával a március 28-i Bahreini Nagydíj lépne a szezonnyitó helyébe. Ezzel azonban elkerülhetetlenné válhatnak a további módosítások, hiszen az idei évre rekordhosszú, 23 versenyből álló versenynaptárt jelentettek be.

Ugyanakkor a februári Australian Open tenisztornára megrendezésére továbbra is készülnek, de valamennyi résztvevőnek két hétre karanténba kell vonulnia az országba érkezését követően.

Fotó: Antonin Vincent / DPPI (Alfa Romeo Racing Media)

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2216371146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása