F1: Hezitálnak a Williamsnél, Russell aggódhat

Úgy tűnik, az új tulajdonosok érkezése és a pilótapiaci mozgolódások valóban új helyzetet teremthet a Williamsnél, legalábbis az istálló csapatfőnöke nem volt hajlandó megerősíteni a 2021-re már megerősített párosát.

williamsf1_28960_hires.jpg

Júliusban jött a bejelentés, miszerint változatlan felállással vág neki 2021-nek a Williams. Csakhogy azóta lefolyt néhány liter víz a Dunán, többek között tulajdonost is cserélt a csapat. Ez pedig új helyzetet idézhet elő, az utóbbi időkben szárnyra kapott pletykák is azt pedzegetik, hogy George Russellt elküldhetik a csapattól a Racing Pointtól kiebrudalt Sergio Pérez kedvéért, noha a Mercedes-támogatott brit lényegesen jobban teljesít csapattársánál, a jelentős anyagi háttérrel rendelkező Nicholas Latifinél.

Eddig úgy látszott, pusztán egy spekulációról van szó, ami az ún. silly seasonben természetes szokott lenni, ám a Portugál Nagydíj pénteki sajtótájékoztatóján Simon Roberts csapatfőnök bizonytalanul beszélt a csapat jövő évi felállásáról. „Nem beszélek erről. A Dorilton megvásárolta a csapatot, a versenyzőket illetően nem változott semmi. Sok a spekuláció, sok őrült pletyka van. Ilyen a silly season. Ennél többet nem mondhatunk” – szögezte le elsőre, idézi gondolatait a RaceFans.

williamsf1_30225_hires.jpg

Csakhogy újra és újra felmerült a kérdés, majd amikor nekiszegezték a kérdést, hogy kizárja-e Pérez szerződtetésének eshetőségét, sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudta a hírt. „Nem akarunk semmit sem mondani, sehogyan sem. Azért vagyunk itt, hogy a versenyhétvégére koncentráljunk. Nem tudunk szolgálni semmilyen hírrel” – terelte el a szót Roberts.

Fotó: Williams Racing Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9916255796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása