Bahreinben visszatér a sérült F2-es versenyző

A szezon utolsó két fordulóján ismét eredeti felállásával áll rajthoz a DAMS Formula–2-es csapata.

2b5381a3-d63c-4c3d-b530-efccaef2c3f0.jpg

A Spanyol Nagydíj hétvégéjét követően volt kénytelen versenyzőt cserélni a DAMS, miután a főversenyen Sean Gelael csigolyatörést szenvedett a Jack Aitkennel való ütközése következtében, az autóját ugyanis eközben keményen megdobta egy magasított kerékvető.

Sérülését követően az indonéz visszatért jakartai otthonába, miközben egy hathetes gyógyulási folyamatot helyeztek kilátásba neki, így végül a belga, a monzai, a mugellói és az orosz hétvégét is ki kellett hagynia, erre az időre pedig Jüri Vips vette át a helyét.

Vips újonc létére derekasan helytállt, kétségkívül a mugellói hétvége sikerült számára a legjobban, amit egy 7. és egy 3. hellyel zárt. Szerdán viszont a DAMS megerősítette a Twitteren, hogy Bahreinben már újra Gelael lesz Dan Ticktum csapattársa, ezzel megköszönve az észt ifjonc szolgálatait.

A Formula–2 idei szezonja november 28-29-én folytatódik, többek között az F3-as ezüstérmes Théo Pourchaire-rel a mezőnyben – a francia a HWA-nál mutatkozik be.

Fotó: Dutch Photo Agency / DAMS Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2916253432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása