Vogel Adriék hazai pályán is bizonyítottak

Az alábbiakban a versenyző médiacsapata által kiküldött sajtóközleményt közöljük, a tartalom szempontjából változatlan formában.

Vogel Adri és navigátora, Notheisz Ivett újabb remek eredménnyel büszkélkedhet, ezúttal az Eger-ralin bizonyítottak. 

_jor8263.JPG

Kihívásokkal teli hétvégén vannak túl Vogel Adriennék az Eger-ralin. A Roger Racing Team pilótája, aki idén a cseh Orsák Rally Sporttal együttműködve versenyez, tizenhét indulóból a hetedik helyen zárta a kétkerék meghajtásúak kategóriáját a Rally1-ben navigátorával, Notheisz Ivett-tel. 

A női rali páros legutóbb a rali-Eb (FIA ERC) szezonnyitó futamán, a Róma-ralin állt rajthoz és ért el remek eredményt kategória ötödikként, valamint egyetlen női célba érkezőként. A szeptember első hétvégéjén megrendezett Eger Rally-n teljesen új, null kilométeres R4-es Ford Fiestával indultak.

img-4bff47808a689e1bc04665e51dca8fed-v.jpg

„Nagyon boldogok vagyunk, hogy hazai közönség előtt, hazai pályán versenyezhettünk, a magyar raliszurkolók szeretete semmihez sem fogható. Mindenek előtt köszönjük nekik a rengeteg támogatást, nagyon sokat jelentett nekünk a hétvégén akár személyesen, akár üzenetben kaptunk biztató szavakat” – kezdte a hétvége értékelését Vogel Adrienn.

Adri és Ivett a vasárnapi harmadik gyorsot lassú defekttel teljesítették, ami miatt összetettben a 11. helyre estek vissza, ahonnan nagy csatában a nap végére felküzdötték magukat a hetedik helyre a tizenhét autós kategóriában.

vogel_eger_2020_002.jpg

„Nehéz versenyünk volt a sok felhordás miatt, tempós pályákon autóztunk, de minden percét élveztünk. Fantasztikus autót kaptunk, többféle beállítást és többféle Pirelli abroncsot is próbáltunk, de úgy érzem, minden gyorsra jó döntést hoztunk. Voltak hibák, lassítókat vittem el, meg is forogtam egyszer, de ez a rali. Köszönjük az Orsák Rally Sportnak, a Roger Racing Teamnek a munkát, támogatóinknak és partnereinknek az együttműködést, és még egyszer köszönjük a szurkolóknak, hogy végig mellettünk álltak” – zárta mondandóját.

Fotó: Sári Péter, Csatlós Norbert

Forrás: Kőváry Anett / Roger Racing Team

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4116192916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása