Koronavírusos a Formula–E társalapító-vezérigazgatója

A Mahindra-csapatfőnök Dilbagh Gill után Alejandro Agagnál is kimutatták a fertőzést.

1-_als3784.jpg

Először hagyott ki ePrix-t a Formula–E társalapító-vezérigazgatója a bajnokság 2014 szeptember íródó történetes során, pozitív eredményt hozott ugyanis Alejandro Agag koronavírus-tesztje. A The Race cikke szerint Agag az Instagram-oldalán osztotta meg a hírt, hozzátéve, hogy karanténba vonul – éppúgy, mint Dilbagh Gill, a Mahindra csapatfőnöke, akiről már kedden kiderült, hogy COVID-19-fertőzött.

Az eredeti tervek szerint Agag részt vett volna a rajt előtti ceremónián is, aminek keretében egyperces néma csenddel emlékeztek meg a koronavírus halálos áldozatairól, valamint a múlt heti előkészületi munkálatok folyamán elhunyt dolgozóról. Hétfőn érkezett meg Berlinbe, elszigetelését hotelszobájában oldották meg.

„Szomorú vagyok, mert életemben először kellett Formula–E-versenyt kihagynom, így azt berlini hotelszobámban kellett néznem. Érkezésemet követően pozitív lett a COVID-tesztem, így azokat a kifogástalan intézkedéseket követem, amit mindannyiunk védelmében hoztunk. Mindenki hiányzik a paddockból” – írta az 50 éves sportvezető.

A berlini hétvégét megelőzően 1423 koronavírus-tesztet végeztek el a Formula–E paddockjába belépőkön, ezekből kettő lett pozitív, amik immár egyértelműen Gillhez és Agaghoz köthetőek. A szakportál úgy tudja, Agag a The Estrel Hotelben tölti karanténját, nem messze a Tempelhof repülőtértől. Úgy tudni, a csapatok többsége itt szállt meg, kivéve az Audit és a Porschét.

Fotó: LAT Images / FIA Formula E Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3716106832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása