F1: Plusz egy évet kapott az Olasz Nagydíj

Megállapodtak a Formula–1 vezetésével az Olasz Nagydíj szervezői, így 2025-ig biztosan ellátogat a száguldó cirkusz Monzába.

190036-ita_1.jpg

A tavalyi verseny előtt jelentették be, hogy a Formula–1 vezérkara új, öt évre szóló szerződést írt alá az Olasz Nagydíjról az Olasz Autóklubbal. A Motorsport.com információi szerint a kontraktust meghosszabbították további egy évvel, 2025-ig, miután igencsak valószínű, hogy az idei nagydíjat zárt kapuk mögött rendezik, tekintettel a koronavírus-járványra.

Dario Allevi, Monza polgármestere be is jelentette a szerződéshosszabbítást. „Sok pályának fel kellett adnia terveit az egészségügyi veszélyhelyzet miatt, Monza viszont, még ha csak zárt kapukkal is. A Formula–1 pedig úgy döntött, hogy a korábban megkötött szerződésünket megtoldja további egy évvel. Így a versenyautók legalább 2025-ig a Sebesség Szentélyében fognak száguldozni” – mondta.

A szakportál úgy tudja, a mai nap folyamán bejelenthetik az átdolgozott F1-es versenynaptár európai szakaszát. A korábban kiszivárgott információk alapján a nyolc versenyből álló európai turné utolsó állomása épp Monza lesz, szeptember első hétvégéjén.

Fotó: Scuderia Ferrari Press Office

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1115735256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása