WTCR: Éld át újra Michelisz Norbert történelmi sikerét!
Szerdán ismét WTCR a tévében

Kihasználva a koronavírus-járvány miatti kényszerszünetet, szerdán WTCR-nosztalgiát tart az Eurosport, benne a mindent eldöntő sepangi szezonzáróval.

05-norbert-michelisz-wins-race-1-at-wtcr-race-of-germany-2019.jpg

Miután a világjárvány miatt sorra maradnak el az események, jelen állás szerint augusztusi kezdéssel és kizárólag európai versenyekkel bonyolíthatják le a 2020-as WTCR-szezont. Addig is a promóter kihasználja a kínálkozó alkalmat, így szerdán a tavalyi 30-ból 5 versenyt műsorra tűz az Eurosport 1-en, mégpedig a következőket – köztük Michelisz Norbert németországi futamgyőzelmét és a világkupagyőzelmét jelentő malajziai zárófutamot:

  • 11:30: Hungaroring, 2. futam
  • 12:00: Szlovákia, 1. futam
  • 12:30: Németország, 1. futam
  • 13:00: Makaó, 2. futam
  • 13:30: Malajzia, 3. futam

FIA WTCR

Five epic races from the 2019 WTCR − FIA World Touring Car Cup will be replayed on Eurosport tomorrow (29 April). � From 11h30 CET, fans will be treated to a quintet of action-packed and highly...

WTCR: Az a bizonyos utolsó kör - videón Michelisz Norbi bajnoki befutója

Magyar sporttörténelmi sikerrel zárult a WTCR 2019-es szezonja, aminek végén Michelisz Norbertet koronázták meg. Videón az utolsó kör!

Fotó: FIA WTCR Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr7315646000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása