Hivatalos: Az ötödik fordulóval indulhat a MotoGP-idény

A FIM és a Dorna nem sokkal az amerikai után az argentin forduló halasztását is bejelentette, vagyis legkorábban május elején indulhat el a motoros királykategória idei szezonja.

ap-1yw2t99nd2112_news.jpg

Egyre biztosabb, hogy sűrű ősz vár(hat) a MotoGP mezőnyére, ugyanis a koronavírus-járványra hivatkozva a szervezők bejelentették, hogy az Argentin Nagydíjat is őszre halasztották, csakúgy, mint az elmúlt napok folyamán a thaiföldi és az amerikai versenyt.

A Termas de Rio Hondo pályán így április 19-e helyett november 22-én versenyez a mezőny, ennek értelmében pedig a szezonzáró Valenciai Nagydíj egy héttel tolódik, az új időpont november 29-e.

Jelen állás szerint május 3-án, a jerezi Spanyol Nagydíjjal indul a királykategóriának a 2020-as szezon – ami eredetileg csak az ötödik forduló lett volna –, és mindennek tudatában nagyon intenzívnek ígérkezik a hajrá: szeptember 27-e és november 29-e között, vagyis tíz hétvége alatt nyolc futamot fognak rendezni az előzetes tervek szerint.

Fotó: Gold & Goose / Red Bull Content Pool

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8515515750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása