F1: Új főszponzor kíséretében mutatta be 2020-as autóját a Renault

A Renault egy hónappal első bemutatója után lerántotta a leplet idei autója végleges festéséről, egyúttal a csapat egy névadó támogatói megállapodást is bejelentett.

eszqdm_waaa3kju.jpg

Néhány nappal az előszezoni tesztek előtt tartott egy évindító eseményt a Renault, és habár sokan erre várták a 2020-as autó bemutatását, végül az csak néhány mozaikkép formájában jelent meg. Az R.S.20-asra keresztelt autó aztán Barcelonában is ideiglenes, tetőtől talpig fekete fényezésben rótta a köröket, de pár napja kiderült, hogy még az Ausztrál Nagydíj hétvégéje előtt közszemlére bocstája a végleges változatot.

Ennek megfelelően közép-európai idő szerint a szerda reggeli órákban a Renault bemutatta Daniel Ricciardo és Esteban Ocon idei versenygépet, az elmúlt évek során jól megszokott, sárga-fekete színvilágba öltöztetve. Lényegében az idei modell festése nem sokban tér el a tavalyiétól, az első és a hátsó terelőszárnyon azonban mégis megfigyelhető egy kicsi, ám annál lényegesebb változás.

A Renault ugyanis bejelentette, hogy névadó támogatóra tett szerint a DP World révén, amely egy 2005 óta működő, az Egyesült Arab Emírségekben található logisztikai cég. A megállapodás értelmében Renault DP World F1 Team néven jegyezték be a csapatot a 2020-as nevezési listára.

Renault F1 Team on Twitter

DP World and Renault F1 Team have signed an agreement making @DP_World the Global Logistics Partner and Title Partner of the team, which will become the Renault DP World F1 Team as from the 2020 season. � https://t.co/8WfnqEBmp4 #RSspirit https://t.co/inqgkwQm37

Fotó: Renault F1 Team / Twitter

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9615514778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása