F1: Kiderült, mikor mutatja be végleges festését a Renault

Napokon belül, a szezonnyitó nagydíj helyszínén hull le a lepel a 2020-as F1-es Renault végleges kinézetéről.

4892-d588-ac42-49b5b52e9c04_38dc43289fc018d1618e0f49e0ce1328caaf1c5d.jpg

Habár a Renault korábban már tartott egy bemutatót, abból végül semmi érdemi nem derült ki, és aztán az előszezoni teszteken sem mutatkozott meg végső színvilágában a csapat 2020-as autója. Így az R.S.20-as átmeneti, szinte teljesen fekete köntösben szerepelt a barcelonai gyakorlás során.

Úgy tudni, már nem kell sokáig várni a tényleges leleplezésre: a GPToday.net arról írt, hogy Esteban Ocon és Daniel Ricciardo idei versenygépe az Ausztrál Nagydíj helyszínén, Melbourne-ben mutatkozik be, helyi idő szerint szerda délután 17 órakor – vagyis itthoni idő szerint reggel 7 órakor.

Egetrengető változásokra persze nem kell számítani, minden bizonnyal megőrzi az előző években megszokott színvilágát a Renault. Az enstone-i csapat tavaly ötödik lett az összetettben, jócskán kikapott a McLarentől, de a Toro Rosso is nyomást tudott gyakorolni rájuk a hajrában.

A Renault 2016-ban tért vissza gyári csapatként a Formula–1-be, ám az elmúlt négy szezon nem volt igazán gyümölcsöző, a francia márka még a dobogóig sem jutott el.

Fotó: Renault F1 Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6715509884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása