F1: Idő előtt lebukott új autójával a Racing Point?

Eredetileg hétfőn mutatkozott volna be a 2020-as Racing Point – ehhez képest az első fotók már szombat este kiszivárogtak.

_x4i5458.jpg

Február 17-ére, hétfőre jelentette be új autóbemutatóját a Racing Point csapata, azonban a 2020-as autó titkát nem sikerült megőrizni. Szombat este ugyanis futótűzként kezdett el terjedni két kép a Twitteren, amin vélhetően az új Racing Point látható:

F1 Colours on Twitter

SportPesa gone! And so the Racing Point livery reverts to what might be the best version of the pink scheme yet...

F1+ on Twitter

F1| Leaked Photo � Racing Point Apparently the new 2020 @racingpointf1 RP20 leaked during a photo shoot in Austria.

Az RP02-esre keresztelt gépen egy egyik legszembetűnőbb változás, nagyobb teret kapott a rózsaszín és a fehér, kékből pedig csak annyi maradt, amennyit a BWT víztechnológiai cég szponzorfeliratai kitesznek. Ebből következik a másik szembetűnő változás, hogy mindössze egyetlen szezon után szakított névadó támogatójával, a SportPesa online fogadóirodával.

Nem tudni, hogy mennyire vág a témába, de a nyáron némi kavarodást lehetett észlelni a SportPesa háza táján a Kenyai Adóhatóság felbukkanásával. Már ekkor azt pedzegették, hogy emiatt megnyirbálhatják az F1-es szponzorációra félretett összeget, noha a SportPesa szóvivője elég határozottan állította ennek ellenkezőjét a 2+1 éves megállapodásra hivatkozva.

Ami pedig az aerodinamikát illeti, a Racing Point autóján is megjelent a vékonyított orrkúp, valamint az oldaldobozok mérete is látványosan csökkent.

Egyébként ez lesz az utolsó szezonja a Racing Pointnak az F1-ben, mivel a következő évtől az Aston Martin gyári alakulataként fog versenyezni a csapat.

Fotó: Racing Point Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6815476526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása