F1: Mentőöv a Williamsnek, új szponzorok jöttek

A csapat főversenyzői státuszába előléptetett Nicholas Latifi révén töltik fel a szponzorhiányt a Williamsnél.

dsc_0854.jpg

Az elmúlt időszakban többször is cikkeztünk a Williams nem éppen rózsás helyzetéről (itt és itt): küzdelmes 2020-as évnek néz elébe a grove-i csapat, mivel a fejlődés ellenére a mezőny végén maradhat a Formula–1-ben, ráadásul a támogatók sorra hátrálnak ki a csapat mögül – legutóbb a Rexona, az PKN Orlen, a Symantec, az Omnitude és a Tata fordítottak hátat a csapatnak.

Arra lehetett számítani, hogy kiváló anyagi háttérrel rendelkező új versenyzőjük, Nicholas Latifi ellensúlyozhatja a távozott szponzorok hiányát, és így is lett: a minap bejelentették, hogy a Lavazza olasz kávévállalat és a Sofina Foods élelmiszeripari vállalkozás is beáll a Williams támogatói közé. Előbbivel 2016 óta ápol jó viszonyt a királykategóriában idén bemutatkozó 24 éves versenyző, míg az utóbbi cég pedig édesapja, a McLarenben 350 millió dolláros részesedéssel rendelkező Michael Latifi tulajdonában áll.

1017918571-lat-20191128-_56i9136.jpg

Fotó: Hungaroring média, Zak Mauger / LAT Images (FIA Formula 2 Media)

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6915400620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása