F1: Apai örömök miatt hagyta ki az abu-dzabi médianapot Vettel

Sajtóértesülések szerint világra jött Sebastian Vettel harmadik gyermeke is, ezért a német kihagyta a csütörtöki napot az idényzáró helyszínén.

190011_jap.jpg

A Forma-1 Abu-Dzabi Nagydíj csütörtöki napján Sebastian Vettel minden médiamegjelenését törölte a Ferrari, így a német a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) hivatalos sajtótájékoztatóján sem volt jelent. A négyszeres világbajnok svájci otthonában maradt, mivel felesége, Hanna a napokban hozta világra harmadik gyermeküket. Vettel a pénteki első szabadedzésen természetesen már pályára lép.

Vettel köztudottan igyekszik minél kevesebbet hallatni magánéletéről – házassága is úgy derült ki, hogy a Francia Nagydíj helyszínére már karikagyűrűvel az ujján érkezett meg. Hannával első közös gyermekük, Emily 2014-ben született, míg Matilda egy évvel később. A német pilótán kívül a jelenlegi F1-es mezőnyből még Romain Grosjean, Danyiil Kvjat, Sergio Pérez és Kimi Räikkönen mondhatja magát családapának.

Ha az időzítést nézzük, jókor érkezett a harmadik gyerek Vettelékhez, és nem csak amiatt, mert így a németnek nem kellett választ adnia a csapattársával való két héttel ezelőtti ütközetét érintő kérdésekre, hanem azért is, mert a téli szünet beköszöntével több ideje jut majd a legújabb csemetére.

Magánéleti témákban igen gazdag volt az abu-dzabi sajtónap, mivel Valtteri Bottas arról adott számot, hogy három év után elválik feleségétől, Emilia Pikkarainentől.

Fotó: Ferrari Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4515329994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása