F1: Újabb pletykák Hülkenbergről, Amerikába mehet a német

A legfrissebb híresztelések szerint Nico Hülkenberg az IndyCarba igazolhat 2020-ra. A német nem csak cáfol, de az egyéves szünet gondolatával is kacérkodik.

98fa-f95a-9809-43738b9271c9_ad317abac214ea116f45cedd11a7cc033a083f9d.jpg

Szinte biztosnak mondható, hogy Nico Hülkenberg 2019 végén kiszáll a Forma-1-ből, miután a Renault-nál Esteban Ocon veszi át a helyét, az Alfa Romeo pedig bejelentette Antonio Giovinazzi szerződéshosszabbítását. A némettel kapcsolatban felmerült, hogy a Formula-E-ben, vagy akár a DTM-ben is folytathatja, most pedig egy új lehetőség nyílhat meg előtte: az Auto Motor und Sport értesülései szerint az IndyCarban szereplő Ed Carpenter Racing kínált neki lehetőséget.

A bökkenő azonban az, hogy Hülkenberg korábban már többször utalt arra, hogy az oválversenyzés nem vonzó számára – éppen ezért lehet kézenfekvő neki Ed Carpenter csapata, mivel a csapattulajdonos-versenyző rendre csak oválpályás versenyeken indul évek óta, így egy autón osztozhat vele.

„Az oválpályák nem vonzanak engem. Tiszteletem azokat a versenyzőket, akik azokon versenyeznek, de ez nem az én terepet. Így ezt ki is lehet zárni” – nyilatkozta Hülkenberg, aki a Bild hasábjain aztán még annak lehetőségét is megszellőztette, hogy pihenőre vonul 2020-ban. – „Személy szerint viszont még azt sem tartanám szégyennek, ha tartanék egy kis szünetet. 10 év után egyszer csak nézném! Ez viszont nem is jelenti azt, hogy így is fogok tenni, de lehet, hogy nem fogok versenyezni Minden a csillagok állásán múlik.”

Fotó: Renault Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5515294844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása