F1: Napokon belül eldőlhet Hülkenberg jövője

Sajtóértesülések szerint a német túraautó-bajnokságban (DTM) folytathatja pályafutását Nico Hülkenberg.

7853-b46a-ac5c-40d6a634da3d_d43c7d32ac088527ee167979b3ff3ca7a5a5e9a5.jpg

Hetek óta rendszeres téma a hazai és a nemzetközi sajtóban egyaránt Nico Hülkenberg sorsa. Mint az ismeretes, a német versenyző a szezon végén távozik a Renault-tól, az enstone-i gárda ugyanis leigazolta Esteban Ocont, a francia lesz 2020-tól Daniel Ricciardo csapattársa.

Az egyszeres pole pozíciós Forma-1-es pilóta épp a napokban zárkózott el annak lehetőségétől, hogy aláírjon korábbi csapatához, a Williamshez, így már csak az Alfa Romeo tudna mentőövet dobni neki. A hinwili együttesnél azonban egyre jobb helyzetbe kerül a Ferrari révén egyébként is komoly hátszéllel rendelkező Antonio Giovinazzi, így valószínű, hogy jövőre is az olasz versenyez majd a 2007-es világbajnok Kimi Räikkönen oldalán.

A Motorsport.com olasz kiadása már kész tényként kezeli, hogy Hülkenberg elhagyja a Forma-1-et, és a jövő évtől a DTM-ben fog versenyezni a BMW színeiben – a váltást akár már kedden bejelentheti a német.

A 32 esztendős versenyző előtt már számos F1-et megjárt kollégája nyergelt át a német túraautó-bajnokság mezőnyébe, akár újoncként, akár visszatérőként. Idén Paul di Resta és Timo Glock is jelen volt a rajtrácson, korábban pedig megfordult többek között Mika Häkkinen, Ralf Schumacher vagy éppen Pascal Wehrlein.

Fotó: Renault Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1815285956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása