F1: Idegen kezekbe kerülhet a Haas?

Úgy néz ki, mégsem ért a végéhez a Haas huzavonája korábbi főszponzorával, a Rich Energyvel: a balhés hátterű energiaital-gyártó állítása szerint szaúd-arábiai befektetők vehetik át az amerikai F1-es csapatot.

km1-fp3-799.jpg

Több botrányos fordulat és végigszenvedett hónap után, az Olasz Nagydíj és a Szingapúri Nagydíj hétvégéje között a Haas Forma-1-es csapata bejelentette, hogy azonnali hatállyal szakít fennállása első névadó támogatójával, a Rich Energyvel.

Ekkor már azt hihettük, hogy vége a kannapolisi gárda körüli káosznak, de tévedtünk: a Rich Energy Twitter-oldalán egy igencsak felkavaró üzenetet tett közzé csütörtök délután, már ami a csapat jövőjét illeti. A tweetben ugyanis az energiaitalos vállalat sok sikert kíván a Haasnak a szaúd-arábiai befektetőkkel folytatott tárgyalásaihoz.

Rich Energy on Twitter

We wish @HaasF1Team the best of luck in negotiations selling the team to Saudi investors. An excellent team and great investment #haasf1 #sale #business #F1 #Singaporegp #richenergy #betterthanredbull #Saudi #MiddleEast #Motorsport

Amennyiben hihetünk a bejegyzésnek, előfordulhat, hogy tulajdonosváltás előtt állhat a Haas, de ha visszatekintünk a két fél kapcsolatára, az is benne van a pakliban, hogy a Rich Energy csak megragadott egy utolsó utáni alkalmat a fricskázásra…

Érdemes viszont megjegyezni, hogy korábban valóban szóba került, hogy a Haas 2021-tól ismételten csak a NASCAR-ra fókuszál. Ami pedig az amerikaiak 2020-as idényét illeti, épp a héten jelentették be, hogy Romain Grosjean lesz továbbra is Kevin Magnussen csapattársa.

Fotó: Haas F1 Team Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4815157572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása