F2: Mégsem Amerikába szállították Juan Manuel Correát

A hétvégi Forma-2-es halálos baleset túlélője lábsérüléseivel egy brit specialistánál folytatja a kezelést.

1017465135-lat-20190428-_r3i5797.jpg

Mint az ismeretes, tragédiába torkollott a Forma-2-es spái hétvége, miután a szombati főfutam második körében történt tömegbalesetben Anthoine Hubert életét veszítette, míg Juan Manuel Correán kettős lábtörés és gerincsérülés miatt kellett végrehajtani egy négyórás operációt.

Eleinte úgy volt, hogy a Sauber Junior Team by Charouz amerikai-ecuadori versenyzője hazájában, az Egyesült Államokban kezdheti meg rehabilitációját, de végül az Egyesült Királyságba szállították.

A pilóta médiacsapata által kiadott közleményből kiderült, hogy egy brit specialistánál folytatják Correa kezelését, miközben állapota továbbra is stabil. Felépülése viszont huzamosabb ideig is eltart, így valószínű, hogy idén már nem fog versenyezni.

Csapata pedig megerősítette, hogy ezen a hétvégén, Monzában csak Callum Ilott indul, a másik autót Hubert emléke előtt tisztelegve üresen hagyják a paddockban. A BWT Arden csapata már korábban közölte, hogy szintén egy autóval áll rajthoz Olaszországban.

Fotó: Joe Portlock / LAT Images (FIA Formula 2 Media)

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9115040058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása